<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Ristiverinen
Hiukset
Lyhyet
Silmien väri
Vihreät
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Mammona
Hyvin toimeentuleva
 
NimimerkkiHerra X
SukupuoliMiesOma ikä44 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä30-48 vuotta
KaupunkiOulu
LuokitusTositarkoituksella
JätettyTänään klo 19:06
Kotikuria...

Etsin tositarkoituksella kumppania elämääni, otsikosta tiedät mitä etsin ja muille tämä ilmoitus ei ole tarkoitettukaan. Kaipaan rinnalleni naista jonka suurin ilo ja haave on elää turvallisessa Kotikurisuhteessa.

Kaipaat auktoriteettia elämääsi, Ihmistä joka täyttää puuttuvan osan elämässäsi ja täydentää alistuvan puolesi. Saat elää Miestäsi varten, ja usko tai älä Miehesi elää sinua varten ja tekee kaikkensa että nautit elämästäsi. Elämäsi on turvallista ja rauhallista sillä valtaa ei mielestäni käytetä ilman vastuuta, sinulla on lähelläsi ystävä ja turvallinen olkapää. Mielestäni suurinta mitä ihminen voi toiselle tehdä on antautua tämän valtaan niin fyysisesti mutta ennekaikkea henkisellä tasolla. Sen takia suhteen henkinen puoli (lue sielunkumppanuus) on uskomattoman tärkeää. Tottakai pidän sinut kaidalla tiellä tarvittaessa kurittaenkin joten fyysinen puolikin on ehdottoman tärkeää, piiskaa annan tarvittaessa ja joskus varaltakin... ;-) Kurittaminen on minulle myös hyvin seksuaalista. ;-) todellisessa rangaistuspiiskauksessakin toimin rakkaudella ja sinun parhaaksesi.

Tästä ilmoituksesta tulisi kilometrin mittainen jos kirjoittaisin kaiken mitä asiasta ajattelen joten kerron lyhyesti mitä sinulta odotan. Ensinnäkin henkisen puolen on oltava kunnossa, mielestäni henkinen vahvuus on ihmisen tärkein ominaisuus, henkisesti vahvat ihmiset ovat mielenkiintoisia ja haastavia, ja elämässähän pitää aina olla haastetta. Se että pystyy taipumaan toisen ihmisen tahtoon ja nauttimaan siitä vaatii valtavasti henkistä kanttia. Toiseksi olet pitänyt itsestäsi huolta, sinun ei tarvitse olla mikään missi eikä mallinmitoissa, itseasiassa ns. naapurintyttö-look on lähellä sydäntäni, kemioiden on luonnollisesti kohdattava myös M/s-suhteessa. Harrastusten olisi hyvä olla samansuuntaisia eli liikuntaa, kulttuuria, matkustelua jne.

Mitä sinä sitten saat? Miehen isolla M:llä jota voit katsoa ylpeänä ylöspäin, itsestään huolta pitäneen hyväkäytöksisen miehen johon on helppo tutustua. Etsin loppuelämän suhdetta ja takaan että jos sellainen löytyy niin teen kaikkeni että molemmilla on siinä suhteessa hyvä olla. Unelmani on että elän vielä joskus parisuhteessa jossa ei ole puolisoiden välisiä riitoja vaan iloa, huumoria, yhdessä harrastamista ja tekemistä, kaikkea mitä hyvä elämä on. Ilmoitus on laadittu tositarkoituksella mutta kuten ylempänä kirjoitin niin kemioiden on kohdattava ja toisessa on oltava sitä jotain joten tutustuminen tapahtuu rauhassa, kiirettä ei ole mihinkään...

Jos tuntui että ilmoitus oli kirjoitettu sinulle niin ota rohkeasti yhteyttä.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute